Novosti

Jedinstven, snažan i moćan – izašao je novi album Manntre „Monster Mind Consuming“

Objavljeno:

Jedinstven, snažan i moćan – izašao je novi album Manntre „Monster Mind Consuming“

Mitovi mračnih šuma, ukletih dvoraca, vještica, palih kraljeva i zaboravljenih heroja – sve je to dio priče koja se isprepliće u novom albumu grupe Manntra. Snažan i moćan, Monster Mind Consuming je Manntrin drugi album za inozemno tržište.

„Cijeli album je izlet kroz mračne dijelove Slavenske baštine. Kao kad se netko prošeta kroz povijest Hrvatske i njenog srednjeg vijeka, Monster Mind Consuming je izlet u svačiji um. To je priča o sukobu između vlastite autodestrukcije i kreacije. Ovo je album teškog zvuka i pitkih melodija.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

„Ori ori“ je bio prvi singl kojim je bend najavio novi album. Nakon njega, izašla je pjesma "Voices of the sea“. Uslijedio je " Slave“ koji kombinira nekoliko glazbenih elemenata. Šetnju kroz novi album, nastavio je singl

„Barren King“ koji pjeva o izgubljenom kralju koji luta morima u potrazi za novim kopnom gdje će se moći ponovno skrasiti. Definitivno najimpaktnija pjesma s albuma je "Heathens“ koju je bend predstavio prije dva tjedna.

Sama najava novog albuma izazvala je velik interes pa je Monster Mind Consuming oborio sve rekorde u streamingu i preorderu.

„Jako me veseli što je album napokon ugledao svjetlo dana.  Kad razmislim koliko je bilo neizvjesnosti tijekom snimanja i razno raznih restrikcija, no na kraju je osjećaj neopisiv“. – zaključio je Marko

 

Donosimo i popis pjesama s novog Manntrinog albuma:

 

 1. Invocation
 2. Heathens
 3. Ori Ori
 4. Slave
 5. Voices of the sea
 6. Barren King
 7. MMC
 8. I want to eat you
 9. In your eyes
 10. Let's invite the storm
 11. Lipa

 

Cijeli album Manntre slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/145464398

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »