Novosti

Kada Lidija Bačić otpjeva himnu Republike Hrvatske!

Objavljeno:

Kada Lidija Bačić otpjeva himnu Republike Hrvatske!

Da smo u Americi, ovako nešto bila bi sasvim normalna stvar. Američku himnu pjevaju apsolutno svi - od country pjevača do Beyonce, Lady Gage…i na taj način iskazuju svoje domoljublje na sportskim događajima i inim prilikama.

U Hrvatskoj to nije uobičajena praksa, no Lidija Bačić Lille i ovog puta izašla je iz „standarnih okvira“ i na sebi svojstven način, ususret SP u nogometu, otpjevala „Lijepu našu“.

Na obradu himne, Lidija se odlučila jer ju često pjeva za Dan državnosti ili na posebnim svečanostima. Kao jedan od najmoćnijih hrvatskih vokala, imala je potrebu pokazati svoje domoljublje i ponos u silini i moći svoga glasa.

Kako i sama ističe – ona je ponosna Hrvatica i Splićanka koja domoljublje ne koristi za samopromociju, već je to konstanta koja živi u svakom dijelu njenog bića.

Svaku našu sportsku pobjedu, Lidija poprati na društvenim mrežama, njena profilna slika na Facebooku i Instagramu koju koristi već godinama, upravo je ona zaogrnuta u nacionalnu zastavu.

Na zadnjem CMC festivalu, Lille je nosila odjeću s hrvatskim grbom, a ove godine ima veliku čast održati koncert za Dan pobjede u Kninu sa svojim bandom uživo.

 

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »