Novosti

LUCE objavila album "Susret"!

Objavljeno:

LUCE objavila album "Susret"!

LUCE je u utorak 2. listopada, službeno predstavila svoj prvi studijski album ‘Susret’ te najavila njegovu koncertnu promociju u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Glazbena knjižara Rockmark bila je s razlogom dupkom puna. Jedna od vodećih imena mlađe kantautorske scene otvorila je novu sezonu ‘Akustike’ izvevši uz pratnju svog benda nekoliko pjesama s novog albuma oduševivši svojim impresivnim glasom i interpretacijom sve prisutne. Bilo je to odlično zagrijavanje za ono što nas očekuje 19.10. u velikom pogonu Tvornice kulture kad će Luce s pojačanom glazbenom pratnjom promovirati kompletan album. Luci će se na njenom prvom velikom koncertu u karijeri  pridružiti i nekoliko gostiju i to Aljoša i Tonka iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz grupe  Detour te klapa Stine.

No vratimo se trenutno glavnoj vijesti. Nakon izlaska EP ‘U bojama’, čekali smo tri godine na Lucin prvi dugosvirajući album koji je napokon ugledao svijetlo dana i već s prvim recenzijama dobio odlične ocjene i komentare.

Pod imenom ‘Susret’ Luce nam je donijela deset malih priči koje čine jednu veliku među kojima su nam već srcu prirasle ‘Vraćam se’, ‘Bar još tren’, ‘Početak’ i posljednja ‘Proći će’, a o svom uratku  hvaljena kantautorica dodaje:

Svaka od njih je priča za sebe, zabilježena na svoj način, a opet itekako povezana s ostalima. Album je rezultat mojih promišljanja, doživljavanja, retrospekcije i osluškivanja svijeta unutar i oko mene kroz protekle tri godine, kao i promišljanja i doživljavanja mojih suradnika s kojima su neke od tih pjesama napravljene. Jako me veseli što je napokon to moje putovanje zaokruženo u jednu smislenu cjelinu i što ju mogu podijeliti s publikom. Ponekad mi se na putovanju činilo da sam krivo skrenula, da uzbrdicu ispred mene neću moći prijeći, ali baš taj put je bio moj put i doveo me tu gdje jesam i do baš onih susreta koji su se i trebali dogoditi, što će se, nadam se, čuti i osjetiti slušajući album.’

Osim Luce autorski su joj se na nekim pjesmama pridružili Miro Gugić, Matej Milošev i Vinko Ergotić. Veći dio albuma aranžirao je i producirao Srđan Sekulović Skansi, a za tri pjesme je zaslužan mladi, no već dokazani Marko Mrakovčić, dok je vrlo originalni dizajn albuma osmislio Mladen Udovičić.

Kritika hvali njen glas, autentičnu emociju, uvjerljivost, autorsku raznovrsnost naglašenu iskrenim tekstovima koji su odraz njenih samih životnih iskustava, diveći se istovremeno njenoj melankoliji u boji uz zaključak kako bi Lucu bilo lijepo vidjeti pri vrhu top lista i pred rasprodanim koncertnim prostorima.

Album ‘Susret’ svakako otvara novu stranicu Lucinog glazbenog postojanja i djelovanja. Ništa manje nego što je bilo na otvaranju sezone ‘Akustika’ očekujemo podršku publike i u Tvornici kulture, 19.10., kada najavljujemo ‘Susret’ za pamćenje i  nastavak jednog divnog putovanja.

Album „Susret“ je u prodaji i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, CD Shopovima (Aquarius, Dancing bear, Dallas i Croatia Records), Rockmarku te u Multimedijalnim knjižarama Znanja i Hoću knjigu.

Cijeli album „Susret“ možete slušati i na Deezeru.

***

ULAZNICE ZA TVORNICU KULTURE | 70 kn

Ticketshop.hr | https://goo.gl/CU5xHW
 Dirty Old Shop | Tratinska 18
 Rockmark | Berislavićeva 13
Dallas Records | Paromlinska 49/1
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2A

Više o koncertu | Luce | 19.10., Tvornica kulture 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »