Novosti

“Malo Ljubavi” od Marija Huljeva – poslušajte najpozitivniju pjesmu s nadolazećeg samostalnog albuma

Objavljeno:

“Malo Ljubavi” od Marija Huljeva – poslušajte najpozitivniju pjesmu s nadolazećeg samostalnog albuma

"Tražiti i davati ljubav najbolji je osjećaj koji bih svakome poželio, a pjesma neopterećeno, uz plesni ritam govori upravo o tome. Bez obzira na probleme svakodnevnice koji su nam svima više-manje zajednički, širimo ljubav, a ne mržnju, i svima će biti bolje". - rekao je Mario Huljev prilikom predstavljanja svoje nove pjesme kojom najavljuje i novi, treći po redu samostalni album.

“Malo ljubavi” poslušajte na sljedećem linku:

"Malo Ljubavi", napisali su Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Mark Silver. Pjesma je veselog plesnog ritma i jednostavne, bezvremenske ljubavne poruke.

Mario Huljev 2018. godine nastupio je na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Vozi Me Nježno" , te na večerima šibenske šansone s pjesmom "Jednostavna Bol".

S nadolazećeg albuma, već su objavljene pjesme "Negdje daleko", "Bezobrazno lijepa", "Sumnja"  i "Istovremeno sanjaš", a također i pjesme u suradnji s drugim izvođačima kao što su Connect - “Otrov”, Daria Hodnik - Marinković - "Bitanga i princeza", Dino Dvornik - "Buka", Dante - "Vladar svemira".

 

Novu pjesmu Marija Huljeva “Malo ljubavi” slušajte i na Deezeru:

 

https://www.deezer.com/en/album/84103142

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »