Novosti

Matija Cvek, Saša i Mladen od TBF-a napravili novu himnu za pokrenuti stvari!

Objavljeno:

Matija Cvek, Saša i Mladen od TBF-a napravili novu himnu za pokrenuti stvari!

...ništa me više neće doli spuštat,

u debilne šprehe ne želin se upuštat.

Svima šaljen poljupce i ljubav,

I zaboli me kiki ako'š mi se rugat.

 

Nakon što se prvi singl "Visine" približio milijun pregleda na Youtube-u, a drugi "Praviš me ludim" prometnuo u radijski hit - Matija Cvek nastavlja niz uspješnica novim glazbenim brojem i to u društvu splitskih legendi hip hopa.

Saša Antić i Mladen Badovinac od TBF-a pridružuju mu se na novom singlu "Probudi se".

Pogledajte spot!

Spot za pjesmu potpisuje Filip Filković Philatz koji iza sebe ima spotove Gibonnija, Massima, Vatre i Mile Kekina, a kuriozitet je da se u njemu pojavljuju brojni prijatelji Matije Cveka i neka poznata lica te se snimanje pretvorilo u pravi tulum.

Matija Cvek jedan je od rijetkih mladih izvođača koji su ujedno i autori svoje glazbe i tekstova, a ovaj put potpisuje glazbu uz pomoć Alana Dovića.

Tekst također potpisuje sam Matija, a Saša Antić zaslužan je za dio koji u tipično TBF-ovskoj maniri poziva na ljubav i #ZaboliMeKiki stanje uma.

 

Ovo je pjesma koja je u Matijinoj ladici stajala čak 4 godine i napisao je kao uputu mlađem sebi. Otuda poruka pjesme: "Probudi se, pokreni se, oslobodi se, trudi se, ne zanemari se..."

 

O samoj suradnji s Matijom, Mladen Badovinac je rekao:

"Uvijek smo podržavali nove ljude koji dolaze i koji se trude stvarati novu glazbu. Matija je sjajan pjevač, ali i autor i trudi se pisati svoju glazbu. To je ono što je budućnost."

 

Novu Pjesmu Matije Cveka i TBF-a slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/86863642

 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »