Novosti

Matija Cvek u Music pubu Zlatka Turkalja osvojio dvije nagrade – za najboljeg pjevača u 2020. godini i nagradu za najbolju pjesmu „Nasloni se“ feat. Matija Dedić

Objavljeno:

Matija Cvek u Music pubu Zlatka Turkalja osvojio dvije nagrade – za najboljeg pjevača u 2020. godini i nagradu za najbolju pjesmu „Nasloni se“ feat. Matija Dedić

Foto: Zlatko Turkalj

Rijetko se nađe netko tko do sada nije čuo za Matiju Cveka. Skroman i samozatajan, ali izuzetno talentirani glazbenik i autor, svojim je pjesmama već odavno osvojio srca publike i svaki njegov stih dopire duboko u svaku poru slušatelja. Slušati ga vole mladi, ali i stariji.

Sve njegova pjesme odlično kotiraju i na radijskim top ljestvicama diljem Hrvatske, a jučer mu je stigla i potvrda jednog od najcjenjenijih glazbenih urednika – Zlatka Turkalja.

Na Drugom programu Hrvatskoga radija počela je tradicionalna dodjela nagrade „Music pub“, a dodjeljuju se nagrade za najbolja glazbena ostvarenja u 2020. godini.

Pjesmom godine proglašena je pjesma „Nasloni se“ Matije Cveka i Matije Dedića. Uz to, Matija Cvek je osvojio i nagradu za najboljeg pjevača, koja nosi naziv „Oliver Dragojević“.

„Prije svega hvala Zlatku Turkalju na lijepom iznenađenju i dvije nagrade koje su me razveselile i osvijetlile ulazak u novu godinu. Nagrade nisu ciljevi, ali su ohrabrujuća dodatna stimulacija te potvrda dobrog rada. Nagradu za pjesmu godine definitivno želim podijeliti s Matijom Dedićem te s koautorom i producentom Alanom Dovićem. Vjerujem da smo uspjeli napisati i izvesti kvalitetnu pjesmu koja, nadam se, neće imati rok trajanja.  Nagrada za pjevača godine imenovana je "Oliver Dragojević" te kao takva nosi odgovornost koju vjerujem nitko nije spreman preuzeti. Počašćen sam, motiviran i veselim se budućim izazovima.“ponosno je rekao Matija

Spot za pjesmu „Nasloni se“ pogledajte na YouTubeu 

  ili slušajte digitalno https://backl.ink/116599756

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »