Novosti

Meritas predstavljaju "Meritas20 live" u akustičnom izdanju

Objavljeno:

Meritas predstavljaju "Meritas20 live" u akustičnom izdanju

Foto: Julien Duval

Vlasnice jednih od najljepših domaćih pop pjesama – Meritas, slave značajnih 20 godina glazbenog djelovanja, a tim povodom će u utorak, 15. siječnja gostovati na Akustici u Rockmarku!

 

Ovu jubilarnu brojku Meri i Anita do sada su obilježile nizom koncerata diljem Hrvatske, a slavlje je zaokruženo i izdanjem "Meritas20 live". S raznim nastupima nastavljaju i kroz 2019. godinu, a priliku da bude njihova malena koncertna stanica dobiva i Akustika u Rockmarku!

 

 

U utorak, 15. siječnja, ponovno će stati na pozornicu glazbene knjižare u Berislavićevoj 13 te u intimnom okruženju i akustičnom izdanju okupljenoj publici predstaviti nekolicinu dobro nam poznatih pjesama. Svoje akusticiranje najavile su riječima: "Pridružujemo se prisnim, akustičnim i kratkim koncertima koji odaju atmosferu dnevnog boravka, u okruženju s knjigama i glazbom. Veselimo se toj vrsti druženja, stoga nam se pridružite 15. dana siječnja!".

 

Spomenuto slavljeničko izdanje "Meritas20 live" objavljeno je početkom studenog 2018., te donosi kolekciju energičnih, uigranih i emotivnih izvedbih pjesama snimljenih tijekom istoimenog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture godinu dana ranije. Njegovu produkciju potpisuje Ivan Božanić, a za likovno oblikovanje naslovnice i korica fizičkog izdanja zaslužan je Vjekoslav Crnojevac.

 

Početak akusticiranja uz Meritas je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »