Novosti

Miki Solus donosi novi spot za pjesmu “Čokoladni zec”

Objavljeno:

U novom spotu za pjesmu “Čokoladni zec”, Miki Solus se nalazi na vrhu nebodera s kojeg skače, no srećom završava u velikom bazenu pored gorile koja se sunča na luftiću, a zatim ga voda izbacuje na cestu gdje mu prilazi divovska beba koja cucla svoju dudu i pokušava ga napasti, no kantautor bježi i završava na roštilju s humanoidnim kravama, a sve to zbog nekog glupastog zeca kojeg nitko nije vidio.

 

Pjesma je snimana u SIPA studiju, potpisuje ju Silvio Pasarić, a videospot je radio Pavle Kocanjer aka Vjetroslav Prdinski.

 

 

„Čokoladni zec nastao je jedne ljetne subote dok sam besmisleno zurio u sunce i razmišljao o smislu života: ugledao sam vranu koja prelijeće sa zgrade na zgradu, poštara koji na svom motorčiću raznosi poštu, susjedu koja je šetala svog malog maltezera...Dan se nastavio, a pjesma zapravo nije tada nastala, kao što sam ranije najavio, već tjedan dana kasnije, kada sam, šetajući psa nasipom, ugledao zeca kako izlazi iz Save i u punom sprintu juri preko prema toplani. Srećom, moj pas je  bio vezan, inače bi pojurio za zecom poput rakete; ovako ga je samo mogao tužno gledati kako ostavlja iza sebe trag svojih brzih malih šapa. Sve u svemu, taj događaj mi se urezao u pamćenje te sam, stigavši kući, uzeo gitaru i počeo slagati pjesmu i tako je nastao Zečić - snimio sam ga par godina kasnije kod Silvija u njegovom studiju, samo uz gitaru i glas, bez nepotrebnog aranžiranja. Sada on isplovljava iz svoje zečje luke i nadam se da će se na izletu dobro provesti.“ – rekao je Miki Solus
 

Novu pjesmu Mikija Solusa slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/cokoladni-zec

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »