Novosti

Mile Kekin u utrci za Cesaricu!

Objavljeno:

Mile Kekin u utrci za Cesaricu!

"Reno 4" Mile Kekina ne prestaje nizati uspjehe. U mjesecu lipnju, Kekinov "Reno 4" konkurira za nagradu Cesarica.

Pjesma “Reno 4” već je na prvo slušanje izazvala veliko zanimanje radijskih urednika i medija, a nosi jedan retrospektivni pečat. Pjesma će se naći i na novom albumu koji će se razlikovati od svega što je Mile Kekin radio do sada. 

Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u riječi i nastao je „Reno 4“. Autobiografsku pjesmu za koju sam potpisuje glazbu i tekst, Mile opisuje kao pjesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

„Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam je ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložili su se sami od sebe“, rekao je Mile Kekin.

Video spot koji prati Reno 4 u stopu snimljen je u režiji Gorana Kulenovića, a svi su kadrovi snimljeni u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija.

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za Milu Kekina i njegov “Reno 4”.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca u specijalnom izdanju glazbene emisije Pop Rock hr, objavljuje se pet pjesama koje u tom mjesecu konkuriraju za Cesaricu.

Svaki mjesec, ona pjesma koja među pet predloženih hitova osvoji najveći broj glasova publike, bit će nominirana za Cesaricu te kao hit mjeseca ulazi u drugi krug glasovanja koje će se održati u prosincu. Publika će tada između nominiranih pjesama birati hit godine koji će osvojiti glavnu nagradu - Cesaricu.

Za predloženu pjesmu s liste za lipanj publika može glasovati do petka, 29. lipnja u ponoć, na online kanalima za komunikaciju:

Facebook: http://m.me/cesarica  
Viber: https://chats.viber.com/cesarica 

Glasovati se može i na službenoj stranici cesarica.org

Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »