Novosti

Moderan zvuk, plesni ritam i zarazan refren u novoj pjesmi Lee Mijatović

Objavljeno:

Moderan zvuk, plesni ritam i zarazan refren u novoj pjesmi Lee Mijatović

Nakon uspješne glazbene suradnje s Miazmom i ekipom Beton music studija na pjesmi "Nikada", dogodila se pjesma "Zbogom" s kojom Lea Mijatović nastavlja u sličnom tonu.  Njezina nova pjesma ima moderan zvuk, plesni ritam i zarazan refren.

Za pjesmu „Zbogom“ snimljen je i video spot koji potpisuje ekipa "Sonicyut" video produkcije iz Italije. Spot je sniman u Istri na nekoliko lokacija, a pogledajte ga na linku:


„Ima tih nekih pjesama koje čuješ na radiju i toliko te oduševe da poželiš da su tvoje i da si ih imao priliku interpretirati. Na sreću, pjesmu "Zbogom" nisam prvi put čula na radiju nego kao demo snimci na svom mobitelu i sjećam se ushićenja i veselja što je došla baš na moju adresu, toliko da nisam stigla ni odslušati pjesmu do kraja, a već sam zvala Marka da idemo u studio snimiti vokale čim prije.
Ovo je pjesma koju sam jedva čekala podijeliti sa svima od trenutka kad je nastala i nadam se da će da će zaživjeti u eteru, među slušateljima i svima onima koji vole plesni ritam.“ – rekla je Lea

Novu pjesmu Lee Mijatović slušajte i digitalno:

https://backl.ink/143170403

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »