Novosti

"Naranča“ je drugi singl s mini EP-ja grupe Manntra sastavljen isključivo od obrada

Objavljeno:

"Naranča“ je drugi singl s mini EP-ja grupe Manntra sastavljen isključivo od obrada

Nakon što su obradili glavnu temu novog James Bonda, „Naranča“  je bila ona pjesma koja je stojala u ladici godinama i čekala pravi trenutak da ju grupa Manntra konačno snimi.

 

„Još uvijek se sjećam kad sam ju prvi put čuo u izvedbi Putokaza. Pjevušio sam ju danima i puno puta su nas pitali hoćemo li obraditi tu pjesmu.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

 

Naranču u obradi Manntre poslušajte na linku:

 

 

„U trenutku kad sam zaigrao Witcher 3 prije nekoliko godina i čuo tu poznatu melodiju u igrici, shvatio sam da to moramo obraditi i da će ova pjesma u rock metal varijanti kakvu mi sviramo zvučati sigurno dostojno. Pjesma je vani, a evo, pozitivne reakcije već stižu na naše stranice!" – rekao je Marko Matijević Sekul

 

Pjesmu „Naranča“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/naranca

 

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »