Novosti

Nepogrešivo točan Mario Huljev!

Objavljeno:

Nepogrešivo točan Mario Huljev!

Foto: Dinko Pasini

 

Novi singl Marija Huljeva prije nekoliko dana zaplovio je radijskim eterom, a Mario je obećao za pjesmu snimiti i spot.

Ovom pjesmom Mario najavljuje novi, treći studijski album „Okreni me“ i to nakon gotovo 5 godina od zadnje izdanog albuma „Dođi po još“.

 Spot za pjesmu "Nepogrešivo točno" potpisuje Dinko Pasini s kojim je Mario već surađivao na spotu za pjesmu "Bitanga i Princeza", a pogledajte ga na sljedećem linku:

 

 

„Spot za pjesmu „Nepogrešivo točno“ sniman je na više lokacija. S obzirom da smo pratili dinamiku pjesme, spot je bez statista i oslanja se isključivo na moj ples i pjevanje. Htjeli smo izbjeći klasičnu radnju žensko muškog odnosa o kojem pjesma na neki način i govori i prikazati ritam tijela i mojih plesnih koraka.“ – rekao je Mario Huljev

„Ideja za spot je bila da se kombinacijom pjevačkih i usporenih kadrova prikaže samo Mario, bez dodatnih radnji ili glumaca, koristeći minimalističku pozadinu kako bi gledatelj doživio punu snagu njegovog glasa, dok su tranzicije u formi praćenja dinamike pjesme.
Uzevši u obzir o kakvom izvođaču se radi, sve ostalo bilo bi suvišno.“
– rekao je redatelj spota Dinko Pasini

 

Fizičko izdanje novog albuma Marija Huljeva očekuje se do kraja godine, a do tada ga možete slušati na digitalnim servisima:

https://backl.ink/95867581

Sve novosti oko Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »