Novosti

Noelle na vrhu HR TOP 40, a Matija Cvek na 5. mjestu najslušanijih singlova u Hrvatskoj!

Objavljeno:

Noelle na vrhu HR TOP 40, a Matija Cvek na 5. mjestu najslušanijih singlova u Hrvatskoj!

Dva Menartova izvođača dominiraju top ljestvicom najslušanijih singlova u Hrvatskoj. Ovaj je tjedan na 1. mjesto došla Noelle sa svojom pjesmom „Halo“, a Matija Cvek se s pjesmom „Ptice“ trenutno nalazi na visokom 5. mjestu.

„Sve nam još uvijek djeluje nerealno! Kada smo počeli raditi na pjesmi, o ovakvom scenariju ne bismo se usudili niti sanjati. Istina je da smo bili izuzetno skeptični u očekivanjima jer smo znali da ovakav glazbeno-stilski izričaj odudara od uobičajeno prihvaćenog zvuka u hrvatskom eteru. Ipak, vjerovali smo da naša vizija drugačijeg zvuka može biti i pozitivan adut. Zbog toga smo se u izradu ove, kao i nadolazećih pjesama dali svim srcem i uložili zadnje atome snage. Pa kud' puklo! Iz tog razloga nam je danas neizmjerno drago da se možemo zahvaliti svim radijskim urednicima i slušateljima koji su prepoznali pjesmu, prihvatili je i pružili nam ovako veliku podršku. Početak nije mogao biti ljepši. Jedva čekamo publici prezentirati novi materijal koji će svakako biti fokusiran na spoj jakog ritma, zarazne melodije i plesa. Konačno smo otklonili sve naše dvojbe pa vjerujemo da će nadolazeća glazba biti još bolja i atraktivnija verzija naše vizije. Hvala Vam od srca!“ rekli su nam Noelle i ZETZ

Matija Cvek upravo završava svoj prvi album, a s pjesmom „Ptice“ nastupit će na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Prošli tjedan Ptice su bile najslušanija pjesma u čak 4 regije u Hrvatskoj, a to ih je dovelo na 5. mjesto najslušanijih singlova u Hrvatskoj.

Ponosan što je pjesma odlično prihvaćena od publike, Matija se zahvalio radijskim i televizijskim urednicima na velikoj podršci:

„Hvala svim slušateljima te radijskim i televizijskim urednicima na potpori i fenomenalnom plasmanu pjesme na top listi. Dosadašnje reakcije i feedback na pjesmu predivan su poklon pred izlazak albuma. Hvala izdavačkoj kući Menart na trudu, posvećenosti i vjeri u pjesmu. Sretan sam da smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16.4.2021. godine.“rekao je Matija Cvek

Spot za pjesmu "Ptice" koji je samo jedan dan nakon izlaska postao 3. najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj, potpisuju sada već uigrani tim Matija Cvek i Alan Dović.

 Pjesme od Noelle i atije Cveka slušajte i digitalno:

Noelle: https://backl.ink/143948314

Matija Cvek: https://backl.ink/144142284

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »