Novosti

Nova nježna balada Elene Brnić! Poslušajte “ZAUVIJEK“!

Objavljeno:

Nova nježna balada Elene Brnić! Poslušajte  “ZAUVIJEK“!

Nakon 1,2 milijuna pregleda prvog singla “Imaš mene“ na You Tube-u, mlada pjevačica Elena Brnić nam predstavlja svoju novu pjesmu “Zauvijek“.

 “Nakon izlaska moje prve pjesme “Imaš mene“, ostala sam iznenađena koliko je publika pružila podršku te sam svaki dan u nevjerici gledala rast pregleda spota na You Tube-u. Mnogima je bilo čudno što ja ovako mlada biram, tako reći, teške tekstove, ali meni je najbitnija emocija koju proživljavam pjevajući ih i želim je prenijeti svima koji slušaju moje pjesme. Moj novi singl “Zauvijek“ je za mene jako poseban i u njega sam se zaljubila na prvom slušanju demo verzije. Teško je nekad riječima opisati osjećaj kad čujete prvi put pjesmu, a ona vas “pogodi“ kao da je pisana upravo za vas.“ - kaže Elena.

 Tekst pjesme napisala je Tatjana Markovčić, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, dok je izvršna produkcija bila u rukama Ane Borić.

 Spot za pjesmu „Zauvijek“ pogledajte na sljedećem linku:

 Danas Elenu na Tik Toku svakodnevno prati 25.000 pratitelja koji su joj, uz obitelj i prijatelje, jako velika podrška.

“Tik Tok je moj “ispušni ventil“. Uz svoje pjesme, na njemu objavljujem i covere za svoju dušu. Moji pratitelji su mi kao virtualna obitelj koji mi pružaju ljubav i neopisivu podršku te mi tako daju motivaciju da i zbog njih nastavim stvarati predivne pjesme. Uz to sam jako zahvalna i velikoj podršci diskografskoj kući Menart koja je uz mene od početka i vjeruje u moj rad te mom timu koji je uz mene na svakom koraku. Vjerujem da će me publika prepoznati u novom singlu i da će postati dio njihove duše kao što je i dio moje koja će trajati zauvijek.“ - poručuje Elena.

Pjesmu „Zauvijek“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/elena-brnic-zauvijek

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »