Novosti

Novi album Marija Huljeva „Okreni me“ od danas dostupan na Deezeru

Objavljeno:

Novi album Marija Huljeva „Okreni me“ od danas dostupan na Deezeru

5 godina nakon izlaska albuma „Dođi po još“ , Porinom nagrađivani pjevač, Mario Huljev, predstavlja svoj treći samostalni album.
Album "Okreni Me" sastoji se od čak 19 pjesama tematski podijeljenih u dva dijela.

Pjesme „Otrov“ ft. Connect, „Buka“ ft. Dino Dvornik, „Negdje daleko“, „Bezobrazno lijepa“…te aktualni singl „Nepogrešivo točno“, već su od prije poznate u radijskom eteru, a novi album donosi još 7 pjesama koje do sada još nismo čuli.

Cijeli album od danas je dostupan na Deezeru , a možete ga preslušati na ovom linku:

https://www.deezer.com/hr/album/119488902

„Život nas sve ponekad odvede putevima kojima ne želimo ići, ali ih je neophodno proći jer nam u konačnici donesu dobro. Tako je i meni život nakon pet godina donio treći samostalni studijski album naziva "Okreni Me" koji se sastoji od 19 pjesama tematski podijeljenih u dva dijela. Prva polovica albuma sastoji se od pjesama plesnog karaktera prožetim lakim i vedrim temama, dok je druga polovica ozbiljnija i tu progovaram, odnosno pjevam o osobnim životnim problemima.
– rekao je Mario Huljev

Fizičko izdanje albuma očekuje se početkom iduće godine, a sve novosti oko Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »