Novosti

Novo u Menartu! MAROLT, svoj novi singl „Sateliti“, šalje u orbitu!

Objavljeno:

Novo u Menartu! MAROLT, svoj novi singl „Sateliti“, šalje u orbitu!

Kristian Marolt, široj javnosti poznatiji po sudjelovanju u glazbenoj emisiji The Voice, nakon posljednjeg ljetnog hita "Ne daj" koji je obradio u modernoj produkciji, sada pod umjetničkim imenom Marolt, svoj prvi autorski singl "Sateliti", šalje u orbitu!


Iako je riječ o pamtljivoj pop melodiji i stihovima, ova pjesma nosi i ozbiljniju poruku. Govori o odnosu s osobom koja se poigrava vašim emocijama, igra "toplo-hladno" zbog čega se s vremenom razvija neka vrsta ovisnosti. Od tuda dolazi i usporedba sa satelitima koji stalno kruže jedan oko drugoga u hladnoj orbiti i snažno su povezani.

Stihove potpisuje upravo Marolt, a kao autor glazbe uz njega se potpisuje i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju pjesme.

"Alan i ja smo provodili dane u studiju tražeći moj zvuk i odlučili smo se upravo za ovo što čujemo u singlu Sateliti. Mislim da smo pronašli zlatnu sredinu u spoju energičnog pop-a i moderne produkcije što odgovara mom senzibilitetu i vokalu." – izjavio je Marolt.

Redatelj spota singla „Sateliti“ je Jadranko Begić – Stripy.

"Dinamičnim spotom htjeli smo dočarati subjektivni doživljaj odnosa o kojem pjesma govori. U jednom trenutku nalaziš se obasjan suncem, a već u idućem ti se svijet okreće naopako. Kroz cijeli taj odnos zapravo osjećaš da hvataš nedodirljivo sve dok se ne probudiš iz te iluzije i shvatiš da svatko od nas zaslužuje bolje.“ – rekao je Marolt.

Marolt, mladi bariton snažnog glasa ovim singlom otvara novo poglavlje svoje karijere i najavljuje daljnji rad na pjesmama za album.

Pjesmu „Sateliti“ možete slušati i na streaming servisima:

https://bfan.link/sateliti

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »