Novosti

Prekrasna uvertira u debitantski album – Matija Cvek predstavlja Ptice u acoustic verziji

Objavljeno:

Prekrasna uvertira u debitantski album – Matija Cvek predstavlja Ptice u acoustic verziji

Za točno mjesec dana, Matija Cvek predstavit će svoj prvi album. Izbirljivo, ali ne i slučajno, Matija je odabrao pjesme koje će s pravom ponosno predstaviti, jer golemi trud koji je Matija utkao u ovaj album, osjeti se u svakoj noti.

Za njega već govore da je jedan od najboljih pop izvođača nove generacije, a on je odlučio, kao uvertiru, snimiti akustičnu verziju pjesme „Ptice“ čija je originalna verzija odmah po izlasku ostvarila veliki uspjeh i još uvijek se nalazi u top 10 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

U režiji Luke Sepčića, Matija je snimio i video za akustičnu verziju pjesme Ptice, a spot pogledajte na sljedećem linku:

S Pticama će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a odlukom publike, „Ptice“ su osvojile hit mjeseca siječnja za Glazbenu nagradu Cesarica.

Album koji je Matija nazvao „Izbirljivo i slučajno“  bit će dostupan 16.4. na svim digitalnim servisima.

 

Akustičnu verziju Ptica slušajte i digitalno:

https://backl.ink/145656895

Matiju Cveka pratite i na njegovom Instagramu i Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »