Novosti

S aktualnog albuma CABARET FOLKLORICO, MOKOSH predstavlja spot za singl „Senjica“ i dva remixa iste pjesme!

Objavljeno:

S aktualnog albuma CABARET FOLKLORICO, MOKOSH predstavlja spot za singl „Senjica“ i dva remixa iste pjesme!

Boris Harfman prvim samostalnim albumom projekta Mokosh, na dvostrukom albumu naziva Cabaret Folklorico (Menart), istražuje nove forme i načine prezentiranja hrvatske tradicijske glazbe u fuziji kroz različite pravce elektroničke glazbe.

 Nakon singlova „None“ i „Sedi“, treći službeni singl s albuma je pjesma „Senjica“ uz koju donosimo i dva remixa -  „Senjica remix by Zarkoff“ i „Senjica V01“.

 Kao inspiracija za pjesmu poslužila je narodna, tradicijska pjesma „Senjicu senjala“ iz sjeverozapadnog dijela kontinentalne hrvatske.

 Za hipnotički remix pobrinuo se sisački producent i kompozitor elektroničke glazbe Zarkoff, dok je V01 rasplesanija varijanta pjesme koja je kao takva nastala za DJ setove i Live Act.

„Devastacija i uništenje prirode, ratovi, glad, bolesti nameću pitanje našeg bivstvovanja na ovom planetu čija je sudbina zbog naših postupaka također neizvjesna.

Nertaknuta, zdrava priroda i naša simbioza s njom, izgleda kao san u koji i sami  često želimo utonuti i pobjeći.“ – rekao je Boris Harfman.

Streaming servisi:

https://bfan.link/cabaret-folklorico

https://bfan.link/senjica

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »