Novosti

Sandra Bagarić predstavlja božićni album Kyrie Eleison

Objavljeno:

Sandra Bagarić predstavlja božićni album Kyrie Eleison

Točno mjesec dana uoči Božića, Sandra Bagarić donosi božićni album Kyrie Eleison.

Ovaj album je glazbena priča koja naše najljepše hrvatske božićne pjesme donosi slušateljima kao jedno glazbeno-vizualno uprizorenje s maštovitim aranžmanima, poštivajući tradiciju tekstualne interpretacije, dostojanstvene najave Božića.

„Ako slušamo očima, pred nama će se otvoriti svijet naroda koji navješćuje veselje svim na zemlji, gdje tri kralja jahahu u to vrijeme godišta, a narod se raduje uz Kyrie eleison, veseli se Majko Božja jer Djetešce nam se rodilo te majka koja uz uzglavlje svom djetešcu pjeva - Oj djetešce moje drago, u tihoj noći... S puno odgovornosti, pijeteta i radosti, cijeli autorski tim je pristupao stvaranju ovog CD-a te se nadam da smo malo osuvremenili tradicionalne izvedbe i prilagodili standardima vremena u kojem živimo.“ – rekla je Sandra prilikom predstavljanja albuma

Suradnja na pjesmi „Radujte se narodi“ koju je Sandra otpjevala s Vladom Kalemberom i Klincima s Ribnjaka bila je obostrana radost za sve koji su sudjelovali na pjesmi, a spot za ovu pjesmu se očekuje kroz desetak dana.

„Svima vama koji ćete uz ovaj CD možda kititi svoj Badnjak u toplini i miru svoga doma, okruženi svojim najmilijima dočekati Božić, želim da ove božićne pjesme donesu još jednu malu čaroliju te vašim srcima veseli mir.“ – za kraj je rekla Sandra

Popis pjesama:

Kyrie Eleison
Veselje ti navješćujem
Tri kralja jahahu
U to vrijeme godišta
Narodi nam se
Djetešce nam se rodilo
Svim na zemlji
Veseli se majko božja
Oj djetešce moje drago
Radujte se narodi
Veselje ti navješćujem (Lounge mix)
Oj djetešce moje drago (Lounge mix)
Radujte se narodi (Lounge mix)

Cijeli album Kyrie Eleison slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/kyrie-eleison

Božićni album Sandre Bagarić kupite na našem webshopu: https://www.menartshop.hr/proizvod/kyrie-eleison/

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »