Novosti

Saša Jakelić i Max Hozić nastupili na festivalu u Opuzenu i odnijeli nagradu za najbolji duet

Objavljeno:

Saša Jakelić i Max Hozić nastupili na festivalu u Opuzenu i odnijeli nagradu za najbolji duet

Na opuzenskoj pjaci u petak je održan 27. festival Melodije hrvatskog juga, Opuzen 2020, što je najznačajniji događaj u tom kraju i jedan od naših najstarijih festivala. Opuzen je i ove godine ugostio preko 100 poznatih izvođača i autora, a među njima su nastupili i Saša Jakelić i Max Hozić s pjesmom „Čuvaj je za sebe“.

Publika i žiri prepoznali su kvalitetu njihove pjesme pa je ovaj dvojac odnio nagradu za najbolji duet.

„Uživali smo u stvaranju i izvedbi pjesme koja nam je baš prirodno legla. Izrazito smo zadovoljni  da su publika i žiri prepoznali naš duet i to nagradili. Upravo snimamo spot za nju baš na lokacijama u Opuzenu. Tako će pjesma dobiti novo kreativno ruho i nova krila.“rekao je Saša Jakelić

Pjesmu "Čuvaj je za sebe" poslušajte na sljedećem linku:

Dvojica vrhunskih vokalista i dobrih prijatelja već godinama zajedno nastupaju diljem Hrvatske pjevajući evergreene, talijanske kancone i mjuzikle, a ovo je bilo prvi put da zajednički sudjeluju u snimanju pjesme.

Katarina Jakelić je napisala tekst, Saša Jakelić glazbu i aranžman.

Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142679951

Sašu Jakelića možete pratiti na njegovom facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »