Novosti

Stigao je spot za dosad najemotivniju pjesmu Matije Cveka – „Ptice“

Objavljeno:

Stigao je spot za dosad najemotivniju pjesmu Matije Cveka – „Ptice“

Foto: promo

 

Za Matiju Cveka već smo navikli da svakom pjesmom dirne u srca slušatelja; vole ga i poštuju sve generacije.

Ovaj samozatajni, ali izuzetno karizmatični mladi glazbenik, profilirao se u pjevača sa stavom i glasom i to pokazuje u svakoj noti koja izađe iz njega. Zapravo, manje od toga niti ne očekujemo!

Autor je svih svojih pjesama, a nakon što je prije desetak dana predstavio pjesmu „Ptice“ s kojom će ove godine nastupiti na Zagrebačkom festivalu, postalo je evidentno da je s ovom pjesmom otišao i korak dalje.

Izuzetno emotivna pjesma „Ptice“ čuje se iz radijskog etera diljem Hrvatske i već je u prvim danima nakon izlaska zabiljela odličan uspjeh. Trenutno se nalazi na visokom 9. mjestu najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a i dalje ima tendenciju rasta.

Pjesma od koje svaki stih izaziva trnce po cijelom tijelu, potpisuju sada već uigrani tim Matija Cvek i Alan Dović, a zajedno prenose vrtlog emocija o kojima ova pjesma govori.

Spot za prekrasnu baladu „Ptice“ u režiji Luke Sepčića pogledajte na sljedećem linku:

 

Uz Matijin glazbeni stil nedvojbeno je vezana i estetika koju njegova glazba stvara, a Luka Sepčić i Ana Badurina itekako je osjećaju i maestralno prenose u vizualno.

 

 „Sretan sam da smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16.4.2021. godine.

Vjerujem da smo godinu započeli lijepom pjesmom i ovim divnim videom. Ujedno hvala koautoru i producentu pjesme Alanu Doviću na strpljenju i upornom radu. Luka i Ana već me dobro poznaju, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala!“rekao je Matija Cvek

 

Novu pjesmu Matije Cveka slušajte i digitalno:

https://backl.ink/144142284

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »