Novosti

„Sve je ovo ista pjesma“ – poručuje Divlji dječak u svom novom spotu

Objavljeno:

„Sve je ovo ista pjesma“ – poručuje Divlji dječak u svom novom spotu

Foto: Anamaria Budić

Nova pjesma koju nam predstavlja grupa Divlji dječak govori o prekidu jednog ljubavnog odnosa.

Za pjesmu „Sve je ovo ista pjesma“ snimljen je i video spot u Slavonskom Brodu, a ljubavni par u spotu utjelovljuju Ena Chiara Teglović i Antonio Juričić. Članovi sastava pojavljuju se kao zla sila s ciljem uništenja te ljubavi.

Spot za pjesmu „Sve je ovo ista pjesma“ pogledajte na sljedećem linku:

„Spot je sniman na nekoliko neodređenih lokacija radi postizanja djelomično nadrealnog ambijenta i udaljavanja od svakodnevnog i opipljivog svijeta. Autor video spota je Domagoj Skutari, koji je u odsutnosti Hrvoja Wächtera preuzeo vodeću ulogu u ostvarenju projekta. Kao i svaki put do sad, uživali smo u ostvarenju ovog projekta i svim popratnim sadržajima.“ – rekli su iz benda

Pjesma je snimljena u Beton studiju, a producirao ju je Marko Matijević Sekul. Autor teksta i glazbe je Marko Mršić, a autor aranžmana je Marko Matijević Sekul.

Novu pjesmu grupe Divlji dječak slušajte i digitalno:

https://backl.ink/146881695

Grupu „Divlji dječak“ pratite na njihovom službenom Facebooku.

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »