Novosti

Tram 11, Pravila igre i brojni drugi izvođači podržali ovogodišnji Record Store Day!

Objavljeno:

Tram 11, Pravila igre i brojni drugi izvođači podržali ovogodišnji Record Store Day!

Tako su u subotu 21.travnja i hrvatski diskografi u svojim CD shopovima diljem Hrvatske obilježili Međunarodni Dan prodavaonica ploča (Record Store Day).

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržala su dva ambasadora – Tony Cetinski i Tram 11.

U Novoj ploči zasvirala je grupa Pravila igre koji su sve prisutne počastili akustičnom verzijom pjesama „Nebo na mojoj strani“,“ Kako nam stvari stoje“ i „Kamen na duši“.

Hrvatska diskografska udruga je povodom Record Store Daya, na društvenim mrežama, organizirala i nagradnu igru "Upoznaj svog idola", a pobjednica je, nakon svirke, dobila priliku za kratko druženje i fotografiranje s dečkima iz grupe.

U zagrebačkoj Bogovićevoj ulici, program je krenuo već u jutarnjim satima pa su tako uz Pravila igre, nastupili i Marko Kutlić, Jure Brkljača, David Temelkov, Adrijana Baković, Nela i Kim Verson.

Na drugom kraju grada, u Menart Multimedijalnoj knjižari, program je započeo nešto iza 12 sati, a kao ovogodišnji ambasadori Record Store Daya, svoje fanove dočekali su Tram 11!

Pjesme "Samo kod nas" i "Hrvatski velikani" odjekivali su cijelim Avenue Mallom. Nakon nastupa, dečki su se družili s fanovima i potpisivali svoje dvostruko, remasterirano vinilno izdanje "Vrućina gradskog asfalta" koje se od danas može kupiti u svim prodavaonicama ploča.

Za sve one koji ove subote nisu uspjeli doći na druženje, General Woo i Target potpisali su nekoliko albuma koji se mogu kupiti u Menart Multimedijalnoj knjižari.

Prije Tram 11 svoje albume potpisivali su Mel Camino koji su otpjevali nekoliko pjesama, a nakon njih, veliki pljesak dobili su članovi grupe Gretta koji su izveli 3 pjesme među kojima i svoj veliki hit "Malena"!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »