Novosti

Veliki grčki prošlogodišnji hit u izvedbi Sebastiana Popovića

Objavljeno:

Veliki grčki prošlogodišnji hit u izvedbi Sebastiana Popovića

Prvi glazbeni koraci Sebastiana Popovića bili su upravo uz oca kojeg je kao dječak pratio na njegovim nastupima. Nakon nastupa na Zagrebfestu i Hrvatskom radijskom festivalu, Sebastian je zaključio da je glazba njegov životni put. U svojoj karijeri, surađivao je s Denisom Dumančićem i Nenadom Ninčevićem, a prošle se godine okušao i kao kantautor.

Pjesma koju danas predstavlja nije autorski singl, već veliki  grčki prošlogodišnji hit „Βαλ' Το Τέρμα“ koji na YouTubeu broji preko 22 milijuna pogleda. Pjesma mu se jako svidjela pa je, u suradnji s producentom Markom Matijevićem Sekulom, odlučio snimiti i Hrvatsku inačicu te pjesme.

„Spot smo snimali na gradskom jezeru Bundek, a redatelj je Matija Škalić. U spotu se pojavljuje Loriana Lulić koja je unijela vrckavu atmosferu na snimanju i vrhunski smo se zabavili. Pri snimanju  spota imao sam viziju ljeta u Zagrebu pa je iz tog razloga izabran Bundek. Veselim se jednom novom glazbenom razdoblju u mom životu u kojoj će pjesme biti puno sličnije meni. Pozitivne, nasmijane i energične.“ – rekao je Sebastian

Spot za pjesmu „Maksimum“ pogledajte na sljedećem linku:

 

„Prvenstveno bih se htio zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovom projektu i što su mu na svoj način pridonijeli. Mislim da smo odradili odličan posao obzirom na to kojom brzinom smo se skupili i povezali talente u super pjesmu. Svaka pjesma je novo iskustvo koje me obogaćuje kao glazbenika i zahvalan sam što oko sebe imam tim ljudi koji je spreman uhvatiti se u koštac sa svakom mojom idejom.“ – izjavio je Sebastian

 

Novu pjesmu Sebastiana Popovića slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142570876

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »